keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Meikki-keskiviikko; Jaclyn Hill paletti

Heippa vaan kaikille! :) Se olisi taas keskiviikko, tiedättekö jo mitä se tarkoittaa? Arvasit oikein, meikki-keskiviikko on täällä. Tällä viikolla nähdään ensimmäinen meikkilook, jonka tein uudella Morphe x Jaclyn Hill paletilla. Jos et vielä tiedä mistä paletista puhun, suosittelen kurkkaamaan maanantain postaukseen (sieltä löytyy myös kyseisen paletin arvonta, joten kipin kapin osallistumaan!). Mä oon rakastunut siihen palettiin ihan täysillä, paletin sävyt jotenkin puhuttelee mua ja se on vaan niin kaunis. Tän päivän lookki on melko neutraali ja yksinkertainen, pienellä värileikillä. 


Meikkivoiteena käytin taas pitkästä aikaa tarten Rainforest of the sea -meikkivoidetta ja täytyy sanoa, että tykkään siitä joka kerta vaan enemmän. Ensivaikutelma tuosta meikkivoiteesta ei ollut mikään paras, täällä blogissakin jo tuomitsin sen pettymykseksi, mutta niin ne mielipiteet vaan muuttuu. Se jättää ihon tasaiseksi, ei uppoa ihohuokosiin tai tartu kuiviin kohtiin ja peittää todella hyvin, ainakin mun tarpeisiini. Nyt se on myös ollut todella pitkäkestoinen, en tiedä mitä tein väärin silloin ekoilla kerroilla.


Silmämeikki on tosiaan tehty sillä Jaclyn Hill paletilla, käyttäen pääasiassa lämpimiä ruskeita ja pronssin sävyjä. Tuo koko luomen vaalea pronssinen shampanjan sävy on mun mielestä niin upea! Uuteen palettiin tutustuminen on mun mielestä aina helpointa aloittaa tällaisella helpolla neutraalin sävyisellä lookilla, mutta luvassa on varmasti myös värikkäämpiä ja näyttävämpiä meikkejä tuolla. Halusin tähänkin meikkiin jotain pientä extraa ja se hoituuu helposti värikkäällä alaluomella, jonka on mun mielestä tosi kiva tapa tuoda meikkiin väriä.


Koska halusin jatkaa sillä luonnollisella linjalla, huulille päätyi mun luottohuulipuna ColourPopilta. Kathleen Lightsin suunnittelema Alyssa ultra satin lip on ehdottomasti yksi mun kaikkien aikojen suosikki huulipunani ja se toimii meikissä kuin meikissä. Se on sellainen puna, joka kulkee mun mukana lähes aina ja mahdollisesti sen saan joskus jopa kulutettua loppuun.


Onko joku teistä jo saanut käsiinsä tuon uutuus paletin?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish foundation primer
tarte Rainforest of the sea water foundation, light-medium neutral
tarte Shape tape concealer, light neutral
RCMA no color powder
MAC Next to nothing powder
benefit Hoola bronzer
PÜR mineral glow bronzing powder
theBalm Balm springs long-wearing blush
JOUER rose gold powder highlighter

Ingot eye makeup base
Morphe x Jaclyn Hill palette
Natural code by Lumene eye intensifier, 4 intense turquoise
Maybelline the falsies push up angel mascara

ColourPop brow pencil, Bangin' brunette
Lumene blueberry eyebrow shaping wax, blond 3

ColourPop ultra satin lip, Alyssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...