perjantai 21. heinäkuuta 2017

Heinäkuun #MorpheMe

Heippa taas kaikki ruudun sillä puolen! :) Tänään kurkistellaan yhdessä heinäkuun MorpheMe "boksiin",  mitä siveltimiä sieltä tässä kuussa löytyikään? MorpheMe on siis kauneusboksien tyylinen palvelu, jossa sinulle toimitetaan joka kuukausi erilainen kattaus Morphen siveltimiä. Jos olet siis kokoamassa itsellesi uusia siveltimiä tai kaipaat muuten vaan päivitystä tai olet mun tapaan sivellin addikti, on tämä palvelu kuin tehty sulle. Tämä on nyt mun kolmas MorpheMe pussi ja oon ollut todella tyytyväinen. Tätä saa tilattua suoraan Suomeen, mikä on ihan huippu juttu, ei tarvita välikäsiä! Tilaamaan pääset tästä linkistä, jos haluat käyttää mun koodia ja saada ilmaisen siveltimen tilaamisen yhteydessä. Jos et halua käyttää mun linkkiä, pääset tästä Liveglamin kotisivuille ja tilaamaan. Heinäkuussa teemana oli silmämeikkisiveltimet ja pussista löytyikin huimat kahdeksan erilaista sivellintä! Näillä pääsee jo tosi pitkälle silmämeikin teossa, joten ihan huippu pussi tällä kertaa. Suurin osa näistä jäi mun omaan käyttöön, mutta kaksi sivellintä laitoin arvontalaatikkoon odottelemaan vuoroaan.


M411 Pointed blender on näppärän kokoinen pieni häivytyssivellin, jolla saa halutessaan tehtyä tarkkaakin häivytystyötä. Häivytyssiveltimiä ei mun mielestä voi olla koskaan liikaa, joten tämä tulee ehdottomasti käyttöön, sopii muuten hyvin myös cut crease työskentelyyn!

E27 Elite II Pro round blender brush on iso häivytyssivellin, mun  suosikkini näistä kaikista. Elite sarjan siveltimet on todella pehmeitä ja laadukkaita, tämä ei ole poikkeus. Muhkea sivellin on sopiva suureen häivyttelyyn, vaikka sen ihan ensimmäisen sävyn lisäämiseen luomelle ja luomivakoon.

M331 Jumbo crease on sivellin jota en ihan ymmärrä, tämä onkin toinen niistä kiertoon lähtevistä. Se on todella tiivis ja jämäkkä, joten mä en osaisi käyttää tätä luomivaon työstämiseen. Kenties, jos pitäisi saada häivyteltyä ihan vaan pikkuisen jotain tarkkaa rajaa?

M173 Mini buffer on tarkoitettu esimerkiksi peiteaineen levitykseen silmien alle, voidemaisille tuotteille, nenänpielten häivyttelyyn yms muuhun tarkkaan työhön, mihin suuret siveltimet eivät pysty. 


M207 Sable angle liner  on perinteinen viistopäinen rajaussivellin, jota voi käyttää geelimäisille ja nestemäisille ja puuterimaisille rajauksille, sekä tietysti myös kulmakarvojen muotoiluun. Näppärän kokoinen pieni sivellin tuntuu sopivan jämäkältä, mutta ei raapivalta.

M168 Presice bullet crease tarkkaan ja pieneen työskentelyyn. Tämä sopii hyvin vaikka alaluomen viimeistelyyn, silmän sisänurkkaan, kulmaluulle tai mihin tahansa muuhun tarkkuutta vaativaan työskentelyyn.

M250-2 Detail liner on synteettinen rajaussivellin, jolla saa tehtyä tarkkaa jälkeä. Toimii parhaiten nestemäisten ja geelimäisten rajausvärien kanssa. Tämä lähtee myös kiertoon, koska mulla on vastaavia jo aika monta ja käytän niitä todella harvoin.

M170-2 Oval taklon lip on setin ainoa huulimeikkisivellin. Tätä voi toki käyttää myös silmämeikkiin, mutta muodoltaan se on aika täydellinen huulten tarkkaan täyttämiseen. 

Miltä heinäkuun siveltimet vaikuttivat?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. MorpheMe siveltimissä näyttää olevan valtava vaikoima. Olet tosi asiantuntija tuossa kosmetiikassa. Suoraan sanoen minä en ymmärrä siveltimien päälle. On vain yksi irtopuuterin tupsutteluun. Kulmageelissä on omansa. Näillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, Morphelta löytyy siveltimiä ihan jokaisen tarpeisiin, valikoima on todella laaja :)

   Poista
 2. Tosi monipuolisesti siveltimiä yhdessä pakkauksessa, millähän ne varmistaa ettei samoja siveltimiä lähetetä useaan kertaan? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, oon miettinyt samaa :D Pakkohan jossain kohtaa on alkaa kierrättää niitä uudestaan, mutta aika pitkään riittää varmaan uusia tulokkaita :)

   Poista
 3. Jäin miettimään, että kuinka monta sivellintä on tarpeeksi?:D Toisille varmaan riittää pari, mutta jos on ihan tavallinen meikin käyttäjä, eikä meikkaaja, niin montako pussia voi olettaa saavan, ennen kuin "koko setti" on täynnä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tosiaan ihan omista meikkitottumuksista :) Jotkut ei käytä siveltimiä lainkaan ja sitten on meitä kun käyttää noin 20 eri sivellintä yhteen meikkiin. Mä luulen, että 3-4kk saisi aikaan aika kivan kattavan perussivellin kokoelman :)

   Poista
 4. Oma sivellinvalikoima on kyllä niin säälittävän pieni että ehkä tässä ois mulle seuraava "törsäyksen" paikka :D Ihan mielenkiinnosta, kuinka paljon sulla itselläsi suunnilleen on meikkisiveltimiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä suosittelen tätä palvelua, tosi kiva ja helppo tapa kerryttää sivellinkokoelmaa! :) Mä olen addikti, joten mun kokoelmasta löytyy tällä hetkellä varmaan reilut 200 sivellintä :P

   Poista
 5. Tulipas monipuolisesti siveltimiä yhdessä pakkauksessa! :) Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä oli kyllä hyvä kattaus kaikkea silmämeikkiin tarvittavaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...