perjantai 18. syyskuuta 2015

Naked 2/5

Urban Decay on ollut rantautuneena Suomen kamaralle jo hyvän tovin. Vaikka itse, katkeroituneena siitä, että Turun Sokos on kokonaan unohdettu, en shoppailemaan pääse on tänään hyvä päivä tehdä jatkoa UD:n Naked -meikeille. Aloitin siis kesän lopulla sarjan, jossa teen viisi erilaista meikkiä UD:n Naked -paletilla, sillä ensimmäisellä. Tänään vuorossa toinen niistä, joka on tällä kertaa hyvin simppeli arkimeikki muutamalla tuotteella ja luomivärillä toteutettuna. Tällä meikillä halusin osoittaa Nakedin olevan loistava arkipalettikin tummien ja kultaisten vastapainona. Ensi kerralla luvassa on hyvin tumma ja smoky klubimeikki/iltameikki.


Itsehän en siis arkena meikkaa juuri koskaan, ainakaan töihin. Viikonloput, vapaapäivät ja koulutuspäivät yms. ovat sitten asia erikseen, mutta normaalina arkiaamuna en jaksa vaivautua. Tämä meikki on kuitenkin sellainen, jonka tekisin jos meikkaisin. Hyvin simppeli, raikas ja luonnollinen. Ei mitään varjostuksia tai muuta hifistelyä.


Aloitin tämänkin meikin pohjameikistä. Olisi ollut kiva käyttää pelkkiä UD meikkejä, mutta se nyt ei ollut mahdollista, joten pohjaan päätyi dermalogican primeria ja Lumenen CC voidetta. Peiteaineen tilalla käytin benefitin stay don't stray primeria sekä silmänalusille, että luomille pohjustukseen. Peittävyys tällä ei ole maksimaalinen, mutta juuri sopiva kevyeen arkimeikkiin. 


Kiinnitin kasvomeikin MUAn irtopuuterilla, päälle sipaisu aurinkopuuteria lämmittämään kasvoja ja poskille hyvin neutraalia poskipunaa. Highlighteria en jätä pois vaikka olisi mikä, mutta tähän meikkiin valitsin hyvin neutraalin ja arkimeikkiin sopivan MACin soft & gentlen.


Silmämeikin aloitin pohjustamalla luomet, jonka jälkeen häivytin Naked paletista sävyä 'Naked' luomivakoon ja koko luomelle. Tummensin hieman luomivakoa ja ulkonurkkaa sävyllä 'Buck' ja sisänurkkaan ja kulmaluulle hipaisu sävyä 'Virgin'. Alavesirajalle nudea kajaalia, ripsari ja helppoakin helpompi arkimeikkini oli valmis.


Halutessaan luomivakoa voisi tummentaa entisestään jollakin paletin tummalla ruskealla, mutta itse halusin jättää tämän hyvin neutraaliksi, lähes meikittömän näköiseksi. 

Millaisen meikin haluaisit nähdä Naked paletilla?

Love, Mari

Meikissä käyteyt tuotteet:

dermalogica skinperfect primer
Lumene CC voide
MUA loose powder
Lumene arctic sun aurinkopuuteri
benefit Dandelion blush
MAC mineralize skinfinish soft & gentle
benefit stay don't stray

Urban Decay Naked paletti
Stila kajal
L'oréal false lash wings mascara
Urban Decay brow box

Lumene wild rose lipstick, 10 Honey nude

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...