torstai 10. syyskuuta 2015

ColourPop Strobing

Palataan hetkeksi häähumusta taas meikkien maailmaan ja tarkemmin sanottuna ColourPopin kesän uutuuden, Strobing kokoelman pariin. Kun näin ekoja kuvia tästä uutuudesta instagramin puolella, tiesin, että se on saatava. Jos jollekulle on strobing terminä vielä vieras, on kyseessä siis kasvojen korostaminen korostustuotteilla, eli highlightereilla. Yleensä kasvot sekä varjostetaan, että korostetaan ja contouring onkin ollut pitkään todella in. Tässä kuitenkin tarkoituksella jätetään kaikki varjostus pois ja muotoillaan kasvoja pelkän valon avulla. Strobing kitissä on mukana kaksi eri highlighteria, kylmän ja lämpimän sävyiset sekä shimmerinen poskipuna. Mukana tulee myös kolme lippie stixiä. Näitä on saatavilla ainakin kahta eri sävyvaihtoehtoa, itselleni tilasin vaalealle iholle tarkoitetun kitin.
Itse pakkaus on jo todella kaunis ja tyylikäs kultaisine koristeluineen ja teksteineen, tämä näyttää tosi kivalta meikkipöydällä!


Hain paketin tänään postista pitkän odotuksen jälkeen ja pakkohan tällä oli päästä heti leikkimään. Niinpä tein ensimmäistä kertaa elämässäni strobing -meikin, täysin ilman varjostuksia. Halusin nähdä miten tämä meikkaustyyli sopii omille kasvoilleni, joita yleensä tykkään varjostaa aika paljonkin. Tykästyin meikkiin yllättävän paljon, kivaa vaihtelua sille normaalille meikkirutiinille ja lopputulos on todella kuultava. Öljyiselle iholle en suosittele ihan koko kasvojen strobausta, mutta poskipäitä ja amorinkaarta sekä kulmaluuta on aina turvallista korostaa. Tekemäni meikki ilmestyy tänne bloginkin puolelle vielä tällä viikolla, huomenna tai viimeistään sunnuntaina, joten jos strobing kiinnostaa, pysyhän mukana!


Tässä näkyy vielä vähän paremmin nuo sävyt. Vasemmalla on viileän sävyinen highlighter Fanny Pack, keskellä poskipuna Non-fiction ja oikealla lämmin highlighter Parasol. Aivan ihania sävyjä jokapäiväiseen käyttöön. Tänään kokeilin tuota lämpimämpää sävyä ja rakastuin, todella kaunis kullanhohtoinen lämmin korostusväri, täydellinen kesään ja päivettyneelle iholle. Näissä on muuten se tuttu ColourPop koostumus, tuntuvat kermaisilta ja voidemaisilta, mutta käyttäytyvät kuin puuterit. Mukana tuli myös kolme nudeperheeseen kuuluvaa lippie stixiä, jotka tuntuvat ihanan kermaisilta ja pehmeiltä huulilla. Käytin näistä tänään sävyä Thistle, joka oli melko neutraali, omien huulten sävyinen sävy. Näitä ei varmaan tarvitse sen enempää kehua, jokainen jo tietää, että ColourPopin lippie stixit on huippuja! 

marmalade, thistle, fame

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...