tiistai 3. helmikuuta 2015

Beauty day 9

30 days of beauty haaste, osa 9. What's in my bag eli mitä laukussani on. Tämä oli mielestäni ehkä tylsimpiä päiviä tässä haasteessa, koska a) ei liity kauneuteen ja b) laukussani ei ole mitään kiinnostavaa tällä hetkellä. Kuvasin silti tämän totuudenmukaisesti, mitään lisäten tai poistaen, olkoon tällainen välipäivien lyhyt postaus :). Seuraavaa osaa odotan itse jo mielenkiinnolla, täytyy vaan ehtiä toteuttaa se.

Ainiin, pahoittelut huonoista kuvista tässä, laiska bloggaaja ei jaksanut kaivaa järkkäriä esille näitä kahta kuvaa varten, hups!


Laukkuna toimii tällähetkellä siskolta joululahjaksi saamani Ted Bakerin iso musta shopper laukku. Laukku on aivan loistava tilavuudeltaan ja kulkee hyvin mukana niin töissä kuin vapaallakin, tänne mahtuu kaikki pienet ostokset hyvin, ei tarvitse aina kantaa kasaa muovikasseja.

Mihinkään reissuun en välttämättä tämän laukun kanssa uskalla lähteä, koska mitään sulkumekanismia ei ole. Koto-Suomessa vielä uskaltaa kulkea avonaisen laukun kanssa, mutta jossain miljoonakaupungissa voisi vähän jännittää.


Ja tässä siis laukun tämän hetkinen sisältö kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mukana kulkee aina Calvin Klein -lompakko, joka on myös siskolta saatu, harmaa pieni pussukka, jossa säilytän avaimia, särkylääkettä ja huulirasva. Nyt mukana oli myös rakkolaastareita, tavallisia laastareita ja varasukat lähinnä töitä ajatellen. Usein mukana kulkee myös ihana kalenterini (Erin Condren), aurinkolasit ja jotain meikkejä.

Mitä teidän laukussa on AINA? :)

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...