torstai 12. helmikuuta 2015

Beauty day 10

30 Days of beauty -haasteen 10 osa, least favourite products eli inhokit. Olen siitä onnekas, että teen loppujenlopuksi aka vähän hutiostoksia, joten en kaapeistani löytänyt kovinkaan montaa tuotetta, josta en pitäisi, mutta oli sentään muutama. Nämä kolme seuraavaa ovat kaikki kasvomeikkituotteita eivätkä millään muotoa sovi minun iholle tai muuten vaan eivät toimi. Joku toinen voi olla eri mieltä, mutta itse en tykkää.Ensimmäisenä on pakko mainita tämä benefitin Hello Flawless -meikkivoide, jonka ostin kesällä osana jotain settiä. Onneksi tämä on vain näytekoko, sillä en ikimaailmassa olisi saanut täysikokoista kulumaan. Tämä ei vaan toimi minun ihollani, paakkuuntuu rumasti kaikkiin ihohuokosiin ja saa ihoni näyttämään huonommalta kuin onkaan. Tämä on näistä kolmesta ehkä suurin pettymys, sillä odotin tältä paljon. Täytyy yrittää testailla tätä tutuille ja kavereille kun teen heille meikkiä, jospa sillätapaa saisi kulutettua pois.


Toinen inhokkini on w7 merkin concel me -peiteaine. Tämäkin tuli jossain yllätyspaketissa kesällä, joten en ole itse päässyt valitsemaan. Teoriassa kai ihan hyvä peiteaine, mutta aivan liian pinkki sävyltään, ei sovi minulle ollenkaan, enkä kyllä tiedä ketään, jolla olisi näin pinkkiä ihoa. Koostumus ei myöskään ollut mieluinen, joten käyttämättähän tämä jää ellen saa eteenpäin laitettua.


Ja viimeisenä muttei vähäisinpänä Makeup academyn undress your skin - radiant under eye concealer, eli silmänalusille tarkoitettu peiteaine. Tämä on ensimmäin ostamani peiteaine silmänalusille. Hankin tämän meikkausharrastukseni alettua, mutta en ole montaakaan kertaa käyttänyt, sillä tämä jää todella rumasti paakkuun silmien alle ja saa ihon näyttämään vanhalta ja harmaanlta, en tykännyt! Koostumus myös aivan liian paksua omaan makuuni.


Siinä vielä koko trio inhokkejani, pahoittelen huonolaatuisia kuvia, mutta nämä eivät ansainneet kuluttaa järkkärin akkua ;) Oletko kenties itse testannut jotakin näistä? Miten ne sinulla toimi? Mitkä ovat omia inhokkejasi?

Love, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...