torstai 11. kesäkuuta 2020

Huhtikuun Boxycharm premium

Heeeii kaikille! Tänään käydään vihdoin käsiksi huhtikuun Premium boxycharmiin, parempi myöhään kun ei milloinkaan? Olin ihan kokonaan unohtanut, etten ollut tätä boksia vielä blogiin jakanut, mutta eipä se sisältö ole mihinkään muuttunut vaikka aikaa onkin kulunut. 

Toukokuun boksit ovat edelleen matkalla, niiden pitäisi kyllä saapua mulle ihan lähipäivinä, mutta jostain syystä niillä on nyt ollut vähän pidempi reissu. Kesäkuun bokseja saa näillä näkymin odotella heinäkuulle, ne kun eivät ole vielä edes shipitolla.


Huhtikuun boksista löytyi kuusi tuotetta, jotka valitettavasti jätti mut vähän kylmäksi kokonaisuutena. Boxycharmilla on jostain syystä mun silmissä ollut nyt muutama vähän huonompi kuukausi ja useampiakin uusintatuotteita, joita myös tästä boksista löytyi yksi. Toivon, että kesä tuo tullessaan taas ne ihanat innostavat boksit, joita aina odotan!


Farmacy Honey potion mask / 38usd

Boksin kiinnostavin tuote oli ehdottomasti tämä Farmacyn kosteuttava hunajanaamio. Merkki on aina ollut kiinnostava ja tuotteet laadukkaita, odotukset tälle on korkealla. Tykkään myös kovasti tästä naamion pakkauksesta. Kiinnostaako teitä lukea tästä tarkempi postaus myöhemmin?


Lavido age away replenishing cream / 69usd

Tällä kertaa boksin kallein tuote, oli merkiltä josta en ole koskaan kuullutkaan. Tuote ei herätä suurta innostusta ja pakkauskin on mun silmissä aika tylsä ja mitäänsanomaton. Testaan tätä kyllä jossain vaiheessa ja anti aging ominaisuudet kiinnostaa enemmän ja enemmän kun ikääkin tulee. Käsittääkseni tämä on luonnonkosmetiikkaa tai ainakin suurimmaksi osaksi.


Juice Beauty phyto-pigments liquid lip / 24usd

Tämä Juice beautyn nestemäinen huulipuna oli mulle yksi boksin pettymystuotteista. Mulla on ollut tämä sama tuote ja sama sävy jo joskus aikaisemminkin (en muista mitä kautta), enkä silloinkaan tätä käyttänyt. Koostumus ei ole mun makuuni ja sävykin sellainen, mitä harvemmin tulee käytettyä.


Wander beauty Mile high club mascara / 26usd

Boksin toinen pettymys oli tämä Wanderin ripsiväri. Olen saanut tämän tismalleen saman ripsarin boxyn mukana jo aikaisemminkin ja sekin on vielä korkkaamatta. En oikein arvosta näitä viimeaikojen uusintatuotteita. Jos tämä meno jatkuu, täytyy harkita tilauksen keskeyttämistä (ekaa kertaa viiteen vuoteen!).


BECCA luminous blush / 34usd

Tämä Beccan poskipuna oli mun valintani huhtikuulle. Huonoa tuuria vaan, että sain saman sävyn, jonka jo omistin ennestään. No ei se mitään, tälle kyllä löytyi heti ottaja. Sävy on todella kaunis ja tykkään myös tämän koostumuksesta kovasti.


Opulent beauty crystal clear 3-piece brush collection / 40usd

Siveltimet on mulle aina mieluisia ja tämänkin setin otin heti käyttöön. Merkki oli vieras,  mutta siveltimet ovat yllättäneet positiivisesti. Nämä tuntuvat käytössä laadukkailta ja ihanan pehmeiltä, eli siis boksin toinen lemppari on tässä. 

Mitä mieltä sinä olit tästä boksista?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Oi että tuo farmacyn naamio ois ollu niin ihana saada! Mä oon tuota kyseistä tuotetta kuolannut jo pitkään ja haluaisin testata.

    Mä en myöskään ymmärrä sitä että bokseissa on alkanut tulla uudelleen samoja tuotteita. Ipsyllä on sama homma että kierrätetään. Kummallista touhua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farmacy oli tosiaan tän boksin paras juttu, oon itsekin sitä halunnut testailla jo pidemmän aikaa :).

      Harmittaa kyllä kovasti nää uusinnat, toivottavasti oli vaan joku väliaikainen korona-sivuoire ja nyt palaillaan taas normaaliin.

      Poista
  2. Tuo hunajanaamio kiinnostaa itseäni ainakin eniten.

    VastaaPoista
  3. Hunajanaamio kiinnostaa minuakin eli siitä kuulisin mielellään enemmän kun olet testaillut.
    Olen samaa mieltä kanssasi, että tuo kallein tuote "näyttää ulkoisesti vähän pliisulta".
    Ehkä tuote kuitenkin on hyvä pakkauksesta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä ottaa se testiin heti ja palata asiaan sen tiimoilta :). Ja joo, voihan tuo voide yllättää iloisesti, mutta toivoisin tuon hintaiselta tuotteelta jotain visuaalisestikin houkuttelevampaa.

      Poista
  4. Tuo hunajanaamio on minulle naamioiden ystävälle kaikkein mielenkiintoisin. Yllätyin tuosta kalleimmasta tuotteesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot on myös mun yksi heikkous ja tuo vaikuttaakin ihanalta :).

      Poista
  5. Hunajanaamiota testaisin heti! Josko tänään olisi aikaahieman panostaa ihonhoitoon. Nyt olen nauttinut kesästä ja tehnyt vaan välttämättömän. Josko tänään olisi aika istahtaa naamio kasvoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ottamaan aikaa itsensä ja ihon hemmotteluun, tuntuu niin hyvältä kun saa rauhassa istua vaikka terassilla naamio kasvoilla ja lukea kirjaa tai mitä ikinä tykkää tehdä :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...