sunnuntai 24. helmikuuta 2019

The Zulu by Juvia's

Juvia's Place luomiväripaletit on tulleet tutuiksi mun blogia pidempään seuranneille. Tänään tutustutaan Juvian värikkääseen The Zulu -palettiin, jonka ostin jo black friday alennuksista Beautybaysta. Loppuvuodesta mulle kertyi niin paljon uusia luomiväripaletteja, että tän testailu on venynyt näin pitkälle.

Juvia's Place on tosiaan myynnissä Beautybayssa, mutta tuotteita voi tilata Suomeen myös Juvian omasta verkkokaupasta. Kannattaa seurailla tarjouksia, aika usein (tälläkin hetkellä!) Juvialla on kaikki tuotteet -30% tai -40% alessa ja se tekee paljon muutenkin edullisista paleteista. Hyvällä alennuksella paletin voi saada alle parilla kympillä, jolloin siitä ei tarvitse maksaa edes alveja.

The Zulu by Juvia's

Juvia's Place paletit ovat ulkoisesti kaikki hyvin samankaltaisia. Kannesta löytyy aina kuva afrikkalaisesta naisesta/naisista hyvin koristeellisissa asusteissa ja vahvoissa meikeissä. Koristeet ja värit vaan vaihtelevat eri paleteissa, konsepti pysyy samana. 

The Zulu by Juvia's

The Zulu paletti sisältää yhdeksän kirkkaan sävyistä luomiväriä. Mukana on värikkäistä mattasävyjä ja muutama shimmersävy, joilla luot täydellisen värikkään meikkilookin. Halutessaan tätä voi käyttää toki muiden palettien kanssa yhdessä, jos haluaa meikkiin vaikka vaan yhden väripilkun. Mukana on myös yksi mattaruskea sävy, jolla voi halutessaan "neutralisoida värikästä lookkia".

The Zulu by Juvia's

Sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja helppokäyttöisiä, tässä on taas sitä tuttua ja taattua Juvia's Place laatua, mitä jäin Doucce paletilta kaipaamaan. Jokainen sävyistä toimii juuri niin kuin toivoinkin ja tän kanssa on todella helppo leikkiä ja tehdä erilaisia meikkejä. Suosittelen palettia lämmöllä kaikille, jotka kaipaavat elämäänsä ja meikkilaatikkoonsa hieman väriä.

Tuohon alapuolelle swatchasin vielä muutamia mun suosikkisävyjä paletista ja kuten näkyy, mattasävyt ovat ihanan kirkkaita ja pitävät hyvin sävynsä ihollakin.

The Zulu by Juvia's

Käytätkö sinä värikkäitä luomivärejä?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Ooh, muistan, kun teini-iässä osallistuin kosmetologitätini järjestämiin Colosé-merkin kutsuihin. Siellä tätsy teki minulle varmaan elämäni ekan meikin, ja siihen käytettiin just tuollaista vaaleanvihreää luomiväriä. Siihenaikaisen muodin mukaan. Silloin se oli aivan ihana, mutta tähän saakka tuo luomivärisävy ei ole ollut niinkään pinnalla. Voisi kokeillakin taas uudestaan, olen hiukan jämähtänyt (turhaan) maanläheisimpiin sävyihin. Kiva paletti!

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan värejä meikissä, tuo vihreäkin on niin upea! :) Oli se sitten pinnalla tai ei, niin mun silmissä näyttää tosi kivalta.

      Poista
  2. Vitsit miten ihanan keväiset värit <3 Niin puhtaan raikkaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on, näistä tulee väkisinkin hyvälle mielelle :)

      Poista
  3. Paletti näyttää kivalta! Olen aina meikannut tai minut on meikattu maanläheisillä sävyillä. Olisipa kiva joskus kokeilla värikästä silmämeikkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä joskus kokeilla leikkiä vähän väreillä, piristää kummasti ;)

      Poista
  4. Ihana! Värikkäitä mulla on Mini Magicin ja muutaman muun paletin verran. Useimmiten turvautuu tuttuun ja turvalliseen ruskeaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella meistä taitaa olla ne omat comfort zone sävyt, joihin tulee herkästi tartuttua :)

      Poista
  5. Mä juurikin sun suosituksesta tilailin itselleni Black Fridayna ensimmäisen Juvia's Place -palettini <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ku kiva kuulla, toivottavasti on ollut mieluisa! :)

      Poista
  6. Tää on kyllä tosi värikäs! Kiva sateenkaaripaletti. :) Olen ehkä tylsä jos sanon että tuo hohtava vaaleanpunainen sävy kiinnitti erityisesti huomioni, mutta siinä näyttäisi vielä olevan tosi nätti kultainen hohde. Odotan innolla mitä meikkejä tällä teet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä siinä mun mielestä ole mitään tylsää, tuo sävy on super kaunis! <3 Oon jo mielessäni päättänyt millaiseen meikkiin haluan käyttää just sitä sävyä :D.

      Poista
  7. Olipas todella kirkkaat värit! Itse en valitettavasti käytä kirkkaita värejä mutta toisilla ne ovat kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokaisella on ne omat mieltymyksensä :). Mäkin kyllä arkena tartun pääasiassa neutraaleihin sävyihin jos meikkaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...