maanantai 12. syyskuuta 2016

NYX Ombre Lip Duo

Moikka! Tänään tutustutaan NYXin uutuus huulituotteisiin, joista oon ihan super innoissani. Näitä NYX ombre lip duo huulipunia on näkynyt viimeaikoina todella monissa blogeissa ja somessa muuallakin. Jopa niin paljon, että ne herätti myös mun kiinnostuksen ja pakkohan nää oli saada itsellekin testiin! Multa löytyy neljä sävyä, valikoimaan kuuluu rutkasti enemmän. Näitä saa ostettua ainakin eleven.fi verkkokaupasta täältä
Jokainen puna on pakattu yksittäin pahvipakkaukseen, johon on painettu kaikki tarpeelliset tiedot, kuten sävyn nimi, ainesosat, käyttöohjeet yms. Pakkausten päät on myös värjätty kynän/punan sävyn mukaan, joten itselle sopiva sävy on helppo löytää nopeasti vilkaisemalla. 
Pakkauksen kyljestä löytyy kuvalliset käyttöohjeet näille punille. Nimensä mukaan näillähän on tarkoitus tehdä nyt niin kovin trendikkäitä ombre huulia, jossa ulkoreunalla on tummin sävy ja keskellä vaaleampi. 
Kaikki punat ovat kaksipäisiä. Toisesta päästä löytyy tummempi rajauskynä ja toisesta päästä vaaleampi huulipuna (myöskin kynämuodossa). Rajauskynällä on helppo tehdä tarkkaa jälkeä ohuen kärjen ja sopivan "kovan" koostumuksen ansiosta. Nämä on siis pehmeitä, mutta ei liian pehmeitä, jolloin ne leviäisi helposti liikaa. Huulipunapuoli on taas todella kermainen ja pehmeä ja helposti levittyvä. Osittain ehkä jopa hieman liian kermainen, koska väriä oli välillä vaikea saada pysymään ja pakkautumaan huulelle. Alta kuitenkin näette vielä, että pigmenttiä näistä tosiaan löytyy ja sävyt ovat todella upeita! Jos tämä trendi yhtään kiinnostaa, niin tässä on nyt helppo ja edullinen tapa lähteä sitä kokeilemaan. 
Mä oon ihan rakastunut näihin ja voipi olla, että tarvii laittaa eleveniltä tilaukseen jossain kohtaa vielä puuttuvat sävyt. Oma lempparini tällä hetkellä taitaa olla Razzle & Dazzle, mutta kaikki on ihan supernättejä! Ja hei, voihan näitä toki käyttää myös erikseen ja yhdistellä keskenään miten haluaa! Missään ei määrätä, että näitä olisi aina pakko käyttää ombrena ja vain sen oman parin kanssa. Voisi olla hauska yhdistää esim. pinkkiä ja lilaa tai oranssia ja punaista. :)

Joko oot ehtinyt tutustua näihin? Mikä on sun suosikki sävy?

Love, Mari


*Postaus sisältää affiliate -linkkejä

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tavallaan tosi makeita, mutta mulla tulee hitusen ysärifibat ja tumma rajauskynä mieleen. Täytyisi päästä eroon tästä mielikuvasta. Razzle & Dazzle on mun lemppari:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon ollut ysikytluvulla autuaan tietämätön mistään meikkihommeleista niin nää ei herätä mussa onneksi mitään sellasia tunteita :D

   Poista
 2. En ole, Razzle & Dazzle on aivan ihana combo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...