keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

13th day of beauty


Skincare - Ihonhoito

Sateisen Aprillipäivän kunniaksi, iloksi ja piristykseksi pieni ihonhoito postaus! Tämä siis jatkoa sille 30 päivän kauneushaasteelle, joka minulla on ollut kesken syksystä lähtien. Kyllä se vielä joku päivä valmistuu! Tänään esittelen siis tämän hetken ihonhoitotuotteitani. Tarkoitus oli kuvata joku hyvin edustava selfie itsestäni kuorinta-aineet naamalla tai muuta vastaavaa, mutta ajankohta ei nyt ole siihen otollinen näin yllättäin. Kyseisen kuvan löytää kuitenkin Instagramini puolelta tulevina päivinä, koska miksi ei?

Käyttämäni tuotteet vaihtelevat hyvinkin paljon, koska näitä kasvojen ja ihonhoitotuotteita aina vaan kertyy jostain, livboxista ja muualta. Joten kun saan yhden käytettyä loppuun siirryn varastoni seuraavaan vastaavaan. Jos rakastun johonkin tuotteeseen ostan sen uudestaan.


Aloitetaan siis kasvojen kosteutuksesta. Tällä hetkellä mulla on käytössä nämä Dermosilin joulukauden ihanan suklaan tuoksuiset yö- ja päivävoiteet. Tykkään näistä todella paljon! Ensinnäkin ne näyttävät super söpöiltä pienissä lasipurnukoissaan. Toisekseen, tuoksu kasvoilla on täydellisen suklainen ja kestää todella pitkään. Ja kolmanneksi, nämä kosteuttavat todella hyvin. Yövoide on tuttuun tapaan hieman paksumpaa ja tönkömpää kuin päivävoide. Näitä ei vaan valitettavasti taida saada enää, ainakaan ennen ensi joulua.


Kasvoista päästään kätevästi huuliin. Huomasin juuri, että tästä puuttuu hetki sitten hankkimani Dermosilin huulten kuorintakynä, mutta muuten tässä on tämän hetken suosikkini huulituotteista. Tykkään käyttää todella kermaisia ja pehmeitä huulivoiteita. Nivean blueberry lip butter on aivan täydellinen koostumukseltaan ja tuoksu on niin ihana mustikka! Toinen lemppari on tietysti The Bodyshopin lip butter, tällä hetkellä menossa on mango tuoksu, joka myös on ainakin mun mieleen. Tässäkin koostumus on loistava, imeytyy huuliin hyvin ja jättää ne pehmeiksi ja sileiksi. Kolmantena käytössä mulla on kaksi eri Baby lipsiä, sininen ja keltainen. Toinen taisi olla intense care ja toinen hydrate. Molemmat kelpo tuotteita, vaikka eivät olekaan maata mullistaneet.


Tässä muutamia tuotteita odottamassa käyttövuoroa.


Ja ne tällähetkellä käytössä olevat. Victoria's Secretin Midnight dare body lotion on ollut käytössä viime syksystä asti ja vetelee nyt viimeisiään. Voidaanko tästä päätellä kuinka aktiivisesti rasvaan itseäni? Tykkään kyllä tuoksusta todella paljon ja mukavan kosteuttavakin tämä on, eikä jätä ihoa kovin tahmaiseksi pitkäksi aikaa. Mulla onkin jo seuraava Victoria odottamassa kun tämä loppuu.

Dermosilin Carbamide foot cream on luottotuote. Tästä on menossa toinen tai kolmas tuubi ja en ole vielä törmännyt parempaan jalkarasvaan. Superkosteuttava ja pehmentävä koostumus. Kuitenkin parasta tässä on se, että se oikeasti saa jopa mun kuivat ja halkeilevat kantapäät kesäkuosiin sileiksi ja pehmeiksi kunhan muistaa rasvailla. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle, joka kärsii kuivista jaloista tai kantapäistä!


Käsirasvana tällä hetkellä Favoran hoitava käsivoide, joka on tullut aikoinaan livboxista. Tästä en sano juuri mitään, ajaa asiansa ja hoitaa hyvin kuivia käsiä, mutta jokseenkin tylsä tuote ja pakkaus, odotan vaan, että saan tämän käytettyä loppuun ja pääsen käyttämään L'occitanen käsirasvaani. 

Dermosilin Fresh! Peel-off cleansing mask on ollut käytössä jostain joulusta. Pyrin käyttämään tätä sen kerran viikossa. En ole huomannut mitään mullistavia vaikutuksia tosin, mutta ihan käypä tuote. Tässä kivointa on se, että tuote kuivuu kasvoille ja sen saa nyppiä ja repiä irti. T. fanaattinen nyppijä.


Kasvojen puhdistukseen käytän Mádaran puhdistusvaahtoa ja toneria. Nämä sain molemmat lahjaksi jouluna ja olen kyllä tykännyt, etenkin tuo vaahto on toimiva ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Ainoa miinus on tuoksu, en tykkää siitä yhtään kummassakaan näistä, johtuen varmaan orgaanisista ainesosista.


Silmämeikin poistoon.


Bonuksena näytekokoiset tuotteet silmänympärysvoiteesta ja kasvovoiteesta, jota olen käyttänyt paljon yövoiteena. Vichy on tullut myöskin livboxista ja Aquasourcen sain kaupanpäällisenä Sephorasta.

Mitä tuotteita sinä käytät ihonhoitoon?

Love, M

1 kommentti:

  1. Blogissani oottais haaste sinulle :)

    www.kirppisrotta.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...