sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Razzleberry keväinen meikki

 Ihanaa alkanutta kevättä! Nyt voi jo sanoa niin koska maaliskuu, aurinko ja lämpö. Kuluva viikko on ollut mitä täydellisin keväinen viikko, auringonpaiste on saanut mielenkin keveämmäksi ja olo on ollut loistava. Pieni kevätflunssa ei tässä paljoa mieltä paina. Viikonloppukin on sujunut kivasti, eilinen päivä vietettiin ystävien kanssa herkutellen, koiria leikittäen ja askarrellen tuntikausia pilttipurkeista tuikkukippoja, tulikin muuten tosi nättejä! Tykkään todella paljon kaikista DIY jutuista ja askartelusta, käsillä tekemisestä ja hyvässä seurassa se oli vaan entistäkin hauskempaa. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä täällä blogissa välillä jotain DIY juttuja ja ohjeita meikkijuttujen lisäksi?


Eilinen meikki sai inspiraationsa Jaclyn Hillin jostain vanhasta videosta. Meikki oli mielestäni niin kaunis, että halusin itsekin sitä kokeilla ja nyt vihdoin minulta löytyy tarvittavat tuotteet sen toteuttamiseen, kiitos sen aiemman Makeup geek tilaukseni. Mielestäni tämä sopi loistavasti kevääseen. Kirkkaat sävyt ja kaunis hohde on omiaan aurinkoisille päiville, heijastaa kivasti valonsäteitä.


Huulille valikoitui ensimmäistä kertaa testiin maaliskuun livboxissa tullut Rimmelin provocalips huulipuna, joka on aivan loistava! Ensi vaikutelma oli erittäin hyvä, sävy on kauniin marjaisa pinkki ja tuo päälle tuleva kiilto kruunaa kokonaisuuden. Tämä muuten pysyi huulilla loistavasti koko illan vaikka söin ja join illan mittaan. Ei meinannut lähteä pois edes meikkiä pestessä, vaan vielä aamulla herätessä oli alahuuli hieman pinkki.


 Itse rakastuin tähän meikkiin niin paljon, haluaisin vaan tehdä tän uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Ehkä kuitenkin kokeilen edes vähän muokata tätä eri sävyillä ensi kerralla, ettei blogi täyttyisi kopio-meikeistä ;). 


Meikissä käytetyt tuotteet:

Pohja:

Too Faced - Primed & Powerless face primer
Max Factor - Skin luminizer foundation '50 natural'
MAC - Pro longwear concealer 'nw15' ja 'nw25'
Anastasia Beverly Hills - Contour & highlight 'fawn' ja 'banana'
NARS - puuteri 'beach'
Too Faced - poskipuna 'who's your poppy'
MAC - Mineralize skinfinish 'soft and gentle'

Silmät:

Inglot - Eye makeup base '01'
Makeup Geek - Eyeshadows 'peach smoothie', 'creme brulee', 'mango tango' & 'razzleberry'
MAC - pigment 'rose'
bareMinerals - Round the clock waterproof eyeliner '10pm'
Rimmel - Waterproof gel eyeliner '001 black'
L'oreal - False lash wings mascara

Kulmat:

Anastasia Beverly Hills - Brow wiz 'medium brown'
Urban Decay - The brow box 'brown sugar'
Anastasia Beverly Hills - Clear brow gel

Huulet:

Rimmel - Provocalips '200 I'll call you'


Love, M

2 kommenttia:

  1. Ei kannata ainakaan sisällä polttaa noissa pilttipurkeissa tuikkuja, purkit saattavat räjähtää tuikkukynttilän aiheuttamasta lämmöstä. Samasta syystä voi syntyä myös allaspalo pilttipurkkiin, jolloin koko kynttilä syttyy tuleen ja aiheuttaa helposti isomman tulipalon.

    Anteeksi jos kuulostan holhoavalta, en voinut hyvällä omatunnolla jättää mainitsematta.

    Mutta meikki on oikein kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos huolenpidosta! ;) Tarkoitus olikin näissä polttaa vain led tuikkuja, jolloin palovaaraa ei onneksi ole.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...