sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kynsilakkakokoelma // Nailpolish collection

Kuten otsikosta voi jo pitkälti päätellä, tänään esittelen teille kynsilakkakokoelmani. Kokoelma ei ole suuren suuri, mutta näitä kertyy aina pikkuhiljaa sieltä täältä. Vielä syksyllä 2013 en ollut lainkaan kiinnostunut kynsilakoista tai ylipäätään kynsien laittamisesta. Silloin olin juuri vasta aloittanut meikkiharrastukseni ja siinä oli kylliksi opettelemista. Satuimme kuitenkin asumaan hetken aikaa saman katon alla siskoni kanssa, joka oli ja on edelleen täysin hullantunut kynsijuttuihin, joten sain häneltä tartunnan. Vietimme perjantai-illat lakkaillen toistemme kynsiä ja minä yritin opetella tippien lakkaamista, mikä ei vieläkään suju kunnolla, huoh! 

Siitä se kuitenkin lähti, ja sen jälkeen lakkoja on kertynyt jokunen ja kynsistäni löytyy aina vähintäänkin se peruslakka, ellen ole jaksanut koristella niitä muuten. En väitä olevani hyvä siinä, en todella. Kynteni ovat aina lyhyet enkä työn puolesta voi ottaa mitään geelejä tai akryylejä, joten omilla on pärjättävä ja harjoitteleminen on kivaa. Kateellisena ihastelen siskoni ja muiden taitavien kynsiteknikoiden kädenjälkeä, mutta minulle riittää se, että pääsen nauttimaan kauniin värisistä kynsistä. Nyt kuitenkin asiaan, eli tässä minun kynsilakkani kuvina:



Tällähetkellä säilytysratkaisuni on vähintäänkin sekasortoinen. Hyviä ideoita kynsilakkojen säilytykseen saa heitellä kommenttiboksiin! Nämä olisi tietty kivan näköisiä koristeitakin jossain avolokerikkohyllyssä tms, mutta sellaiselle en oikein ole keksinyt paikkaa tässä kodissa.

 sugar daddy, thigh high, forever yummy, muchi muchi

Essien lakkani olen saanut siskoltani, paitsi tuo mini essie tuli huhtikuun livboxista. Tykkään näistä todella paljon, ovat laadukkaita ja kestävät kynsillä kauniina pitkään. Himoitsen näitä lisää aina kun näen jossain essie hyllyn, etenkin se upea mintun värinen on himotuslistallani seuraavana. 

 meringue, lollipop, pink candy, summer glow, marshmallow

Dermosilin kynsilakoista tykkään myös paljon, etenkin keväällä ja kesällä, koska nämä ovat niin herkullisen värisiä. Nämä on kaikki helmiäishohtoisia ja kiiltäviä kynsillä, kesto ei ehkä ole yhtä pitkä kuin essien lakoissa, mutta päällyslakan kanssa pysyvät tarpeeksi hyvin.

 Addicted to speed (top coat), Mermaid's kiss, Mermaid's dream

Nämä ovat ainoat lakat, jotka minulla on tallessa ajalta ennen kynsilakkainnostustani. Rakastuin näihin aikoinaan Nelly.com sivustolla, koska katsokaa nyt miten kauniita! Etenkin tuo minttuinen on niin täydellinen etten kestä. Nämä ovat myös erittäin laadukkaita ja kestäviä, joskus tuntuu, että liiankin. 

 magic confetti, magic circus, moonstone, diamond powder, gold shimmer

Mavalan lakat on yksiä suosikkejani, etenkin markettilakoista. Moonstone ja diamond powder on siskolta saatuja lakkoja silloin kun näistä alunperin innostuin. Gold shimmer on täydellinen glitterkultainen lakka, jossa on erittäin hyvä peittävyys. Magic lakat on viime syksyn kokoelmasta ja ehkä lempparini tällä hetkellä! Paljon glitteriä ja kimallusta ja väriä, täydelliset.

 street flair, something new, super shine top coat

Sally Hansen -lakkoja ei ole kertynyt kovinkaan montaa, mikä on kyllä ihme, koska nämä ovat todella hyviä. Tuo päällyslakka on ehdoton lempparini ikinä. Miracle gel pakkauksen sain siskolta tuliaisiksi Miamista ja olen kyllä tykännyt, tekee mitä lupaa. Korallinen lakka tuli aikoinaan livboxista ja se onkin yksi suosikki kesälakkani, korallit sopii mielestäni täydellisesti kesään. Näitä olisi vielä yksi, mutta se odottaa laatikossa seuraavaa arvontaa, jolloin yksi teistä voittaa sen omakseen. :)

 layla, in love, mulberry, hidden treasure, jet set

Fashionista lakat on tilattu MUAn verkkokaupasta ja hinta-laatusuhde on oikein hyvä, sillä hintaa näillä oli muistakseni hieman päälle euron. 


MUAn minilakat ostin joskus muutamalla eurolla settinä, koska tässä oli kivoja sävyjä. Nämä oli kyllä pettymys, harja on ihan kauhea kova ja harottava eivätkä nämä tahdo pysyä kynsillä halkeilematta päivää kauempaa. Nämä laitoinkin jo poistolaatikkoon, koska itse näitä en käytä.

 Aqua glitter, cn226

Nyxin lakat on myöskin parin vuoden takaa, eli vanhimpia lakkojani. Näitä on tullut käytettyä aika vähän, etenkin tuota sinistä.

 timantit yössä, timanttilumi, roosa nauha, kimallus, aamuvalo

Lumenen lakkoja mulle ei ole kertynyt montaa, vaikka nämä on ihan perushyviä ja Lumenella on iso valikoima eri sävyjä ja lopputuloksia, nuo gel effectit on ainakin ihan toimivia. Diamond top coatit olen saanut siskolta molemmat, roosa nauha tuli viime lokakuun livboxista.

 have fun, ?, blue galaxy

Lumens natural coden lakkoja en ole käytätnyt paljoakaan. Tuo keskimmäinen nimetön on todella vanha, se on tullut joskus vuosia sitten Cosmopolitanin tilaajalahjana. Valkoisen ostin, koska tarvitsin valkoista lakkaa ja tuo vaikutti ihan pätevältä. 

 punk, pink party, sparkling silver

Gina tricotin lakkoja omistan tällähetkellä kolme, nämä ovat myös ihan päteviä ja etenkin nuo glitterit on olleet aika paljon käytössä. Hinta-laatusuhde näissä on mielestäni erittäin hyvä.

 purple crush, earth magnet, ?, ?

Sitten vähän sekalaisia lakkoja. Isadoran sugar crush on tosi kiva, siitä jää sellainen hiekkainen pinta. Magnetic nails lakka tuli joskus livboxista ja huomasin juuri, että se on muuttunut tönköksi tahnaksi, joten roskiin joutaa tuo, muuten kiva idea, mutta ruskea ei kyllä ollut mun sävyni. 
Nuo hot makeup lakat on tilattu joskus vuosia sitten nelly.comista ja ovat kyllä viimeaikoina jääneet käyttämättä, voipi olla, että nuokin joutaa kiertoon jo.


Kolme koristelulakkaa vai mitä nuo nyt ovat. Näissä on pitkä ja ohut sivellin, jolla saa tehtyä tarkkaa jälkeä.


Vielä viimeiset random lakat, eli Trindin nail repair, joka tullut myös livboxista. Pari seppälän minilakkaa viime talvelta. MUAn luxe sarjan glitterlakka, joka on jostain syystä jäänyt kovin vähälle käytölle, mutta on tosi kiva kynsillä ja hintakin  oli ehkä muutaman euron. Dermosilin läpikuultava pinkki lakka on jotain vanhempaa mallistoa, mutta ollut yksi suosikkini, tämä taitaakin olla jo toinen pullo tätä. 



Lopuksi vielä hieman kynsikoristeitani, ylhäällä fur-effect juttuja ja kynsikaviaareja. Alimassa kuvassa glitterit, timantit tms.



Love, M

3 kommenttia:

  1. Siinäpäs vasta kokoelmaa :D Itse en raaski ostaa, tyydyn vain johonkin H&M:mästä ostettuihin. Ne kestää muutaman tunnin, ja sitten alkaa jo lähtemään, heh. En tosin käytä edes aluslakkaa tai päällyslakkaa tai muutakaan. Taidan olla laiska D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on pikkuhiljaa kertynyt sieltä sun täältä :). H&M lakkoja en omista, mutta kyllä esim. nuo gina tricotin pysyy ihan kohtalaisesti, jos laittaa päällyslakan. Aluslakkaa en itsekään jaksa käyttää, sen verran laiska olen myös. :)

      Poista
  2. Onpas kaunis ja mukava kokoelma! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...