keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Meikki-keskiviikko; IsaDora

Tänään meikki-keskiviikossa nähdään ensimmäinen meikkilook, jonka tein IsaDoran uudella Autumn Legends -syyskokoelmalla. Esittelin kyseisen kokoelman teille jo aikaisemmin ja ihastuin itse useampaankin tuotteeseen. Tän päivän lookki on hyvin simppeli ja neutraali, tässä ei ole mitään kikkailuja luomivärien kanssa tai muutakaan erikoista. Tämä on sellainen meikki, jonka varmaan tekisin arkipäivisin töihin, jos sattuisin meikkaamaan arkisin :). 


Pohjameikkiin käytin mun tämän kesän suosikkeja, eli The Ordinaryn coverage meikkivoidetta ja silikooniprimeria. Tuo yhdistelmä on ollut tosi toimiva ja käytössä useaan otteeseen. Kasvoilla käytin myös IsaDoran uutta draping wheel -poskipalettia ja siitä poskipunaa ja highlighteria. Tuo highlighter yllätti mut totaalisesti, se on huikean nätti, vaikka kuvissa tuntuu nyt katoavan.



Luomille päätyi pääasiassa Smoky velvets -luomivärinelikosta paria sävyä ja mattasävyt luomivakoon nappasin tarten tartelette paletista. Nuo IsaDoran luomivärit on ihanan pehmeitä ja kermaisia, niitä on tosi helppo työstää luomelle. Nämä viileähköt sävyt ei yleensä ole ihan ominta itseäni, mutta välillä on kiva hypätä ulos mukavuusalueelta myös sävyjen suhteen. 


Huulilta löytyy yhdistelmä Bare beige huultenrajauskynää ja huulipunaa. Nuo sculpting lipstick huulipunat on yksiä mun suosikkeja ja mun mielestä tämäkin yksilö on tosi tosi nätti, hieman viileä nude. Huulipuna kävi myös hyvin yhteen tuon luomivärin kanssa, kokoelma on muutenkin mietitty tosi hyvin yhteensopivaksi. 


Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

The Ordinary High-adherence silicone primer
The Ordinary Coverage foundation; 2.0N, 2.1Y
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
RCMA no-color powder
NARS beach powder
benefit Hoola bronzer
IsaDora Blush & Glow draping wheel*

tarte tartelette palette; free spirit, force of nature, best friend
IsaDora eye shadow quartet, 12 Smoky velvets*
Hikari black eyeliner
IsaDora flashing volume instant effect mascara*

IsaDora sculpting lipliner, 28 Bare beige*
IsaDora Lip desire sculpting lipstick, 28 Bare beige*

ABH brow definer, medium brown
The browGal clear brow gel

*Saatu blogin kautta

3 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Luomivärisävyt sopii hyvin sun ainutlaatuisen upeisiin vihreisiin silmiin:)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis perusmeikki :) Huulipuna sopii kieltämättä todella hyvin yhteen silmämeikin kanssa! Kaunis kokonaisuus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toi huulipuna on mun mielestä tosi kiva arkikäyttöön.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...